Agenda

Regelmatig organiseren wij een lunchbijeenkomst in Auberge De Kieviet te Wassenaar waarbij wij bijzondere gastsprekers uitnodigen om een actueel onderwerp te bespreken.
Iedere lezing wordt voorafgegaan door een uitgebreide netwerkborrel, waarbij collega's uit de verzekeringsbranche elkaar informeel kunnen ontmoeten.

‹ Vorige maand   Volgende maand ›

September 2019

Lunchbijeenkomst en Algemene Ledenvergadering 18 september 2019

2019-09-18

 

Op onze eerste bijeenkomst van het seizoen, de dag na ‘Prinsjesdag’, ontvangen wij een interessante spreker.
De schadeverzekeringsmarkt is op dit moment volop in beweging en als directeur van een specialistische verzekeraar geeft onze inleider haar visie op tal van ontwikkelingen. Het belooft een boeiende middag te worden in Wassenaar!

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft het genoegen u uit te nodigen voor de lunchbijeenkomst op woensdag 18 september 2019 in “Auberge de Kieviet”, Stoeplaan 27 te Wassenaar met als gastspreker:

Sharon van Herel
Managing Director HDI Global Nederland  

met als titel
Als ondernemers samen vooruit

Om 12.00 uur starten wij met een aperitief. Hierna zal de Algemene Ledenvergadering worden gehouden, die om 12.15 uur begint. Na een korte lunch zullen wij het woord geven aan onze gastspreker, waarna de bijeenkomst stipt om 14.00 uur wordt afgesloten.

NB Onze volgende bijeenkomst is op 16 oktober 2019.