Agenda

Regelmatig organiseren wij een lunchbijeenkomst in Taverne Meer en Bosch te De Haag, waarbij wij bijzondere gastsprekers uitnodigen om een actueel onderwerp te bespreken.
Iedere lezing wordt voorafgegaan door een uitgebreide netwerkborrel, waarbij collega's uit de verzekeringsbranche elkaar informeel kunnen ontmoeten.

Coronamaatregelen

Het bestuur houdt de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus goed in de gaten en beslist over het wel of niet doorgaan van de bijeenkomsten. Hierbij worden de voorschriften van de RIVM als leidraad genomen en hebben wij nauw contact met onze nieuwe locatie Taverne Meer en Bosch. U ontvangt zoals gebruikelijk voor iedere bijeenkomst een uitnodiging. Mocht een bijeenkomst niet doorgaan, dan stellen wij u daarvan z.s.m. op de hoogte. Wij hopen dat u allen in goede gezondheid verkeert en zien uit naar uw komst.

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum

‹ Vorige maand   Volgende maand ›

Oktober 2022

Lunchbijeenkomst 20 oktober 2022

2022-10-20

 

 

Op onze volgende lezing maar liefst twee inleiders, die werkzaam zijn voor het bedrijf dat zich inzet om de cyberdreiging voor het MKB beheersbaar te maken, met een goede en betaalbare totaaloplossing, gecombineerd met een cyberverzekering. De een is managing director underwriting, de ander expert cybersecurity.  

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft het genoegen u uit te nodigen voor de lunchbijeenkomst op donderdag 20 oktober 2022 in “Taverne Meer & Bosch”, Heliotrooplaan 5 te Den Haag met als gastsprekers:

Arjan Halma en Vaisha Bernard

van Eye Underwriting en Eye Security

met als titel
’Het beheersbaar maken van het cyberrisico’

Om 12u starten wij met het aperitief. Na een korte lunch zullen wij het woord geven aan onze gastsprekers, waarna de bijeenkomst stipt om 14u wordt afgesloten.

NB Onze volgende bijeenkomst is op donderdag
17-11-2022.