Agenda

Regelmatig organiseren wij een lunchbijeenkomst in Taverne Meer en Bosch te De Haag, waarbij wij bijzondere gastsprekers uitnodigen om een actueel onderwerp te bespreken.
Iedere lezing wordt voorafgegaan door een uitgebreide netwerkborrel, waarbij collega's uit de verzekeringsbranche elkaar informeel kunnen ontmoeten.

Coronamaatregelen

Het bestuur houdt de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus goed in de gaten en beslist over het wel of niet doorgaan van de bijeenkomsten. Hierbij worden de voorschriften van de RIVM als leidraad genomen en hebben wij nauw contact met onze nieuwe locatie Taverne Meer en Bosch. U ontvangt zoals gebruikelijk voor iedere bijeenkomst een uitnodiging. Mocht een bijeenkomst niet doorgaan, dan stellen wij u daarvan z.s.m. op de hoogte. Wij hopen dat u allen in goede gezondheid verkeert en zien uit naar uw komst.

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum

‹ Vorige maand   Volgende maand ›

Mei 2022

Seizoensafsluiting 2021-2022

2022-05-25

Beste leden en genodigden,

Woensdag 25 mei 2022 is de datum voor onze seizoensafsluiting van het verenigingsjaar 2021-2022. 

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft voor u een leuk en culinair programma in petto. Wij verzamelen om 13.30u op het parkeerterrein aan de Westvlietweg 55 te Den Haag, vanwaar een luxe touringcar ons naar hartje Den Haag zal brengen (vertrek touringcar is stipt om 13.45u).

We starten met een vaartocht door de grachten van Den Haag naar de Vliet in Voorburg. Vanaf het water leren we onder begeleiding van een gids de stad kennen zoals die vroeger was en hoe die nu is. De tocht duurt een uurtje.

We meren na de vaart af aan de steiger van Huygens’ Hofwijck voor een rondleidingmet gidsen.De buitenplaats Hofwijck is het geesteskind van Constantijn Huygens (1596-1687), dichter, musicus, kunstkenner en secretaris van de prinsen van Oranje. Op Hofwijck kon Constantijn ontsnappen aan zijn drukke leven aan het Haagse Hof. Hij ontwierp het
huis en de tuin in 1641.

Hierna lopen we naar het dichtbijgelegen Museum Swaensteyn in het oude centrum van Voorburg waar we op eigen gelegenheid de historie van dit prachtige dorp tot ons kunnen nemen. Het museum is gevestigd in het Notarishuis in de Herenstraat, één van de oudste gebouwen in het Huygenskwartier van Voorburg.

Na dit bezoek lopen we richting Restaurant The River voor het aperitief aan de oever van de Vliet met daarna een heerlijk afsluitend diner waar het u aan niets zal ontbreken.
Geeft u eventuele dieetwensen s.v.p. op bij uw aanmelding.

Rond de klok van 22.30u sluiten we de avond af en bent u op 2 minuten loopafstand van het parkeerterrein Westvlietweg, waar we de dag begonnen.

Aangezien er een maximaal aantal personen kan inschrijven, adviseren wij u dat snel te doen. De kosten voor deze dag zijn grotendeels voor rekening van de vereniging. Er wordt echter een bijdrage van €49 per persoon gevraagd.

U kunt zich voor de seizoensafsluiting aanmelden via de link onder ‘Aanmelden’ in dit bericht.

Graag tot de 25e mei!