Agenda

Regelmatig organiseren wij een lunchbijeenkomst in Auberge De Kieviet te Wassenaar waarbij wij bijzondere gastsprekers uitnodigen om een actueel onderwerp te bespreken.
Iedere lezing wordt voorafgegaan door een uitgebreide netwerkborrel, waarbij collega's uit de verzekeringsbranche elkaar informeel kunnen ontmoeten.

‹ Vorige maand   Volgende maand ›

Oktober 2019

Lunchbijeenkomst 16 oktober 2019

2019-10-16

 

Locatie lunchbijeenkomst: hoofdkantoor van de Onderlinge ’s-Gravenhage aan de Anna van Saksenlaan 10* in Den Haag.

Wij maken voor onze eerstvolgende lezing een uitstap naar het nieuwe hoofdkantoor van de Onderlinge ’s-Gravenhage, alwaar wij te gast zijn bij deze verzekeraar.
Onze inleider bespreekt de kansen en knelpunten van de nieuwe technologieën. Hoe zit het met de grip op data? En wat betekent dit voor het businessmodel van de Onderlinge ’s-Gravenhage en ook voor dat van u?

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft het genoegen u uit te nodigen voor de lunchbijeenkomst op woensdag 16 oktober 2019 met als gastspreker:

Seada van den Herik
Directeur Onderlinge ‘s-Gravenhage  

met als titel
Het businessmodel in de 21e eeuw

Om 12u starten wij met een aperitief. Na een korte lunch zullen wij het woord geven aan onze gastspreker, waarna de bijeenkomst stipt om 14u wordt afgesloten.

*Parkeermogelijkheden in de directe omgeving
Tegen betaling parkeren in de directe omgeving, o.a. aan de Schenkkade of Laan van Nieuw Oost-Indië. Alternatief: de parkeergarage van het oude Ministerie van Sociale Zaken aan de Anna van Hannoverstraat 4. De parkeergarage is 3 min lopen van de Onderlinge ’s-Gravenhage.

NB1 Voor deze bijeenkomst is er geen lunchbijdrage.
NB2 Onze volgende bijeenkomst is op 20 november 2019.