Agenda

Regelmatig organiseren wij een lunchbijeenkomst in Taverne Meer en Bosch te De Haag, waarbij wij bijzondere gastsprekers uitnodigen om een actueel onderwerp te bespreken.
Iedere lezing wordt voorafgegaan door een uitgebreide netwerkborrel, waarbij collega's uit de verzekeringsbranche elkaar informeel kunnen ontmoeten.

Coronamaatregelen

Het bestuur houdt de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus goed in de gaten en beslist over het wel of niet doorgaan van de bijeenkomsten. Hierbij worden de voorschriften van de RIVM als leidraad genomen en hebben wij nauw contact met onze nieuwe locatie Taverne Meer en Bosch. U ontvangt zoals gebruikelijk voor iedere bijeenkomst een uitnodiging. Mocht een bijeenkomst niet doorgaan, dan stellen wij u daarvan z.s.m. op de hoogte. Wij hopen dat u allen in goede gezondheid verkeert en zien uit naar uw komst.

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum

‹ Vorige maand   Volgende maand ›

Oktober 2021

Lunchbijeenkomst 20 oktober 2021

2021-10-20

 

Nieuwe locatie: Taverne Meer & Bosch

‘TJIP biedt met LOFT innovatieve oplossingen voor zowel bewoners als pandeigenaren. LOFT is een overkoepelend serviceconcept dat op sociaal en financieel vlak innovatieve oplossingen biedt voor bewoners. Alles is hierbij gericht op het bouwen van een duurzame relatie tussen bewoners en pandeigenaren. De modules stimuleren middels een digital currency positieve verandering op het gebied van sociale interactie, bewustzijn, controle en beweging op de woningmarkt. En dat is hard nodig’. U hoort alle ins en outs van ons duo inleiders.

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft het genoegen u uit te nodigen voor de lunchbijeenkomst op woensdag 20 oktober 2021 op onze nieuwe locatie “Taverne Meer & Bosch”, Heliotrooplaan 5 te Den Haag met als gastsprekers:

Kees Haverkamp & Sander van der Aa

van Tjip

met als titel
’Full service living’

Om 12u starten wij met het aperitief. Na de lunch zullen
wij het woord geven aan onze gastsprekers, waarna de bijeenkomst stipt om 14u wordt afgesloten.
NB Onze volgende bijeenkomst is op 17-11-2021.