Agenda

Regelmatig organiseren wij een lunchbijeenkomst in Taverne Meer en Bosch te De Haag, waarbij wij bijzondere gastsprekers uitnodigen om een actueel onderwerp te bespreken.
Iedere lezing wordt voorafgegaan door een uitgebreide netwerkborrel, waarbij collega's uit de verzekeringsbranche elkaar informeel kunnen ontmoeten.

Coronamaatregelen

Het bestuur houdt de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus goed in de gaten en beslist over het wel of niet doorgaan van de bijeenkomsten. Hierbij worden de voorschriften van de RIVM als leidraad genomen en hebben wij nauw contact met onze nieuwe locatie Taverne Meer en Bosch. U ontvangt zoals gebruikelijk voor iedere bijeenkomst een uitnodiging. Mocht een bijeenkomst niet doorgaan, dan stellen wij u daarvan z.s.m. op de hoogte. Wij hopen dat u allen in goede gezondheid verkeert en zien uit naar uw komst.

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum

‹ Vorige maand   Volgende maand ›

November 2022

Lunchbijeenkomst 17 november 2022

2022-11-17

Afwijkende datum: donderdag 17 november 2022

Op onze volgende lezing ontvangen we een pionier in de digitale verzekeringswereld. Met Deck Verzekeringen zegt hij slimmer en vooral simpeler te kunnen opereren. Hij vertelt ons over ‘grote pech’ en ‘kleine pech’. 

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft het genoegen u uit te nodigen voor de lunchbijeenkomst op donderdag 17 november 2022 in “Taverne Meer & Bosch”, Heliotrooplaan 5 te Den Haag met als gastspreker:

Bob Stehmann

CEO van DeckNL

met als titel
’Hoe herstel je het vertrouwen in verzekeren?’

Om 12u starten wij met het aperitief. Na een korte lunch zullen wij het woord geven aan onze gastspreker, waarna de bijeenkomst stipt om 14u wordt afgesloten.