Verhinderd?

Indien u zich heeft aangemeld en onverhoopt toch verhinderd bent, wilt u dit tijdig (d.w.z. uiterlijk 48 uur voor aanvang van de lunchbijeenkomst) laten weten aan het secretariaat? Wij zijn anders genoodzaakt de lunchkosten aan u door te berekenen.

Seizoensafsluiting 2023-2024

2024-05-23

Beste leden en genodigden,

Donderdag 23 mei 2024 is de datum voor onze seizoensafsluiting van het verenigingsjaar 2023-2024. 

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft voor u een leuk en culinair programma in petto. Wij verzamelen om 14.40u op de Dr. Lelykade 3 op Scheveningen bij het paviljoen* van Rederij Trip.

 

We starten met een vaartocht vanuit de Tweede Binnenhaven en kiezen het ruime sop van de Noordzee. De afvaart van de ‘Albatros’ zal stipt om 15u zijn. Aan boord genieten we onder meer van het zicht op de skyline van Scheveningen en zorgen we voor een hapje en een drankje. De tocht duurt 2 uur.

Lekker uitgewaaid meert ons schip pal voor het terras van Restaurant Het Gouden Kalf en genieten we -hopelijk- in de zon van een aangeklede borrel met oesters en heerlijke canapés. Vervolgens gaan we aan tafel voor een uitgebreid vijfgangendiner met bijpassende wijnen.

Geeft u eventuele dieetwensen s.v.p. op bij uw aanmelding.

Rond de klok van 22.00u sluiten we de avond af.

Aangezien er een maximaal aantal personen kan inschrijven, adviseren wij u dat snel te doen. De kosten voor deze dag zijn grotendeels voor rekening van de vereniging. Er wordt een bijdrage van €65 per persoon gevraagd.
U kunt zich voor de seizoensafsluiting aanmelden via de link ‘Aanmelden Seizoensafsluiting 23 mei 2024’ in de linker kantlijn.

*Rond het paviljoen is parkeergelegenheid op straat waar betaald parkeren geldt vanaf 18u. Hierdoor kan het vinden van een parkeerplaats voor dit tijdstip lastig zijn.
Een goed alternatief is de Parkeergarage De Reder/Jumbo,
gelegen aan de Dr. Lelykade 138, schuin tegenover het paviljoen.

Graag tot de 23e mei!

Met vriendelijke groet,
Jacques van den Hoogen
Secretaris