Verhinderd?

Indien u zich heeft aangemeld en onverhoopt toch verhinderd bent, wilt u dit tijdig (d.w.z. uiterlijk 48 uur voor aanvang van de lunchbijeenkomst) laten weten aan het secretariaat? Wij zijn anders genoodzaakt de lunchkosten aan u door te berekenen.

Lunchbijeenkomst 18 april 2024

2024-04-18

Locatie: Restaurant PEX

Onze laatste inleider van het seizoen is werkzaam bij de organisatie, die de gehele assurantiebranche kent. Een instituut dat jaarlijks ruim 3.000 klachten behandelt van consumenten en kleinzakelijke ondernemers. Wat kun je als financiële dienstverlener verwachten, wanneer een klacht tegen jou is ingediend? En wat kun je doen om de klacht zelf op te lossen? Welke lessen zijn er te leren uit eerdere uitspraken?

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft het genoegen u uit te nodigen voor de lunchbijeenkomst op donderdag 18 april 2024 in ‘Restaurant PEX’, Evert Wijtemaweg 5 te Den Haag met als gastspreker:

Eveline Ruinaard
Voorzitter geschillencommissie en directeur
Klachteninstituut financiële dienstverlening

met als titel
’Een kijk in de Kifid-praktijk’

Om 12u starten wij met het aperitief. Na een korte lunch zullen wij het woord geven aan onze gastspreker, waarna de bijeenkomst stipt om 14u wordt afgesloten.

NB Onze seizoensafsluiting is op 23-5-2024.
De officiële uitnodiging volgt binnenkort.