Verhinderd?

Indien u zich heeft aangemeld en onverhoopt toch verhinderd bent, wilt u dit tijdig (d.w.z. uiterlijk 48 uur voor aanvang van de lunchbijeenkomst) laten weten aan het secretariaat? Wij zijn anders genoodzaakt de lunchkosten aan u door te berekenen.

Seizoensafsluiting 2022-2023

2023-05-11

Beste leden en genodigden,

Donderdag 11 mei 2023 is de datum voor onze seizoensafsluiting van het verenigingsjaar 2022-2023. 

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft voor u een leuk en culinair programma in petto. Wij verzamelen om 13.45u op het parkeerterrein aan de Westvlietweg 55 te Den Haag, vanwaar een luxe touringcar ons naar Dordrecht zal brengen (vertrek touringcar is stipt om 14.00u).

Dordrecht is de oudste stad van de provincies Noord- en
Zuid-Holland. Pittoreske steegjes, een prachtige historische binnenstad en meer dan duizend monumenten geven
deze stad in Zuid-Holland een uniek aanzicht.

We starten met een vaartocht door het oude centrum van Dordrecht. Vanaf het water leren we onder begeleiding van
(per boot van 12 personen) een gids de stad kennen zoals die vroeger was en hoe die nu is. De tocht duurt een uurtje. Aansluitend maken we een stadswandeling (van ongeveer 1,5u), ook weer in groepjes en onder begeleiding van gidsen, zodat u Dordrecht nooit meer vergeet en voor altijd in uw hart sluit!

Uiteindelijk komen we aan bij Restaurant Aan de Spuihaven voor een aangeklede borrel met daarna een heerlijk afsluitend diner waar het u aan niets zal ontbreken.
Geeft u eventuele dieetwensen s.v.p. op bij uw aanmelding.

Rond de klok van 22.00u sluiten we de avond af en brengt de bus u omstreeks 23.00u weer op het parkeerterrein Westvlietweg, waar we de dag begonnen zijn.

Aangezien er een maximaal aantal personen kan inschrijven, adviseren wij u dat snel te doen. De kosten voor deze dag zijn grotendeels voor rekening van de vereniging. Er wordt echter een bijdrage van €65 per persoon gevraagd.
U kunt zich voor de seizoensafsluiting aanmelden via de link in de linker kantlijn van deze pagina.