Agenda

Regelmatig organiseren wij een lunchbijeenkomst in Taverne Meer en Bosch te De Haag, waarbij wij bijzondere gastsprekers uitnodigen om een actueel onderwerp te bespreken.
Iedere lezing wordt voorafgegaan door een uitgebreide netwerkborrel, waarbij collega's uit de verzekeringsbranche elkaar informeel kunnen ontmoeten.

Coronamaatregelen

Het bestuur houdt de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus goed in de gaten en beslist over het wel of niet doorgaan van de bijeenkomsten. Hierbij worden de voorschriften van de RIVM als leidraad genomen en hebben wij nauw contact met onze nieuwe locatie Taverne Meer en Bosch. U ontvangt zoals gebruikelijk voor iedere bijeenkomst een uitnodiging. Mocht een bijeenkomst niet doorgaan, dan stellen wij u daarvan z.s.m. op de hoogte. Wij hopen dat u allen in goede gezondheid verkeert en zien uit naar uw komst.

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum

‹ Vorige maand   Volgende maand ›

April 2022

Lunchbijeenkomst 20 april 2022

2022-04-20

 

 

Onze laatste gastspreker van het seizoen is de man, die na 20 jaar in het ‘klassieke verzekeringsvak’ gezeten te hebben, in 2019 insurtech Alicia is gestart. Met de opkomst van de online platformeconomie en de snelle groei van het aantal freelancers, ontstond het technologiebedrijf dat ook nog eens gevolmachtigd agent is. ‘Precies passend, hyperflexibel en in minuten af te sluiten polissen’, zeggen zij daar zelf over.

 

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft het genoegen u uit te nodigen voor de lunchbijeenkomst op woensdag 20 april 2022 op onze nieuwe locatie “Taverne Meer & Bosch”, Heliotrooplaan 5 te Den Haag met als gastspreker:

Marijn Moerman

CEO van Alicia

met als titel
Making insurance work for freelancers

Om 12u starten wij met het aperitief. Na de lunch zullen
wij het woord geven aan onze gastspreker, waarna de bijeenkomst stipt om 14u wordt afgesloten.