Lunchbijeenkomst 19 september 2018

2018-09-19

Op onze eerste bijeenkomst van het seizoen, de dag na ‘Prinsjesdag’, ontvangen wij een interessante spreker. ‘Presteren op het hoogste niveau, vraagt om focus. Er is geen tijd voor randzaken. En al helemaal niet voor zorgen over eventuele risico’s. Wannet neemt die zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is, winnen’, aldus de boodschap van onze inleider. 


Wannet behartigt belangen van vele topsporters, betaald voetbal organisaties, artiesten en bonden. Door de samenwerking met Lloyd’s of London is het bedrijf WSI in staat de meest uiteenlopende bijzondere risico’s te verzekeren. Dat belooft een leuke middag te worden!

Het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum heeft het genoegen u uit te nodigen voor de lunchbijeenkomst op woensdag 19 september 2018 in “Auberge de Kieviet”, Stoeplaan 27 te Wassenaar met als gastspreker:

Joseph Wannet
Director Wannet Sports Insurance  
met als titel
We insure your goal

Om 12.00 uur starten wij met een aperitief. Hierna zal de Algemene Ledenvergadering worden gehouden, die om 12.15 uur begint. Na een korte lunch zullen wij het woord geven aan onze gastspreker, waarna de bijeenkomst stipt om 14.00 uur wordt afgesloten.

NB Onze volgende bijeenkomst is op 17 oktober 2018.